duurzaamheid, personeel

Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten

Voor duurzame sanitaire artikelen en diensten rekent Care op Mondo Spechim. Een gesprek met Product Manager Franckie Vermoere.
07-04-2023
3 min.
Partner Mondo Spechim levert duurzame sanitaire artikelen en diensten
Blogheaderbeeld 1470X600 Duurzaam sanitair
Veilige werkomgeving
personeel, gezondheid, cleanroom, kantoorschoonmaak

Een veilige werkomgeving is en blijft prioritair

Preventieadviseurs Johan Van Calster en Els Van Rijckeghem zijn dagelijks druk bezig om een zo veilig mogelijke werkomgeving voor de Care-medewerkers te creëren. Geen eenvoudige taak als je weet dat onze schoonmakers in meer dan duizend panden aan de slag zijn.
14-06-2021
4 min.
Triage en vaccinatie schoonmaak
personeel, gezondheid

Schoonmakers onmisbaar bij triage en vaccinatie

In de triageposten en vaccinatiecentrums is hygiëne cruciaal voor een veilige werkomgeving. En daarvoor rekenen gemeenten Mol, Merelbeke en Lochristi op de hulp van Care.
11-06-2021
3 min.
Klachten verbeteren schoonmaak
innovatie, kantoorschoonmaak

Klachten verbeteren kwaliteit van de schoonmaak

Voor Care zijn het leveren van hoge schoonmaakkwaliteit en een goede klantenservice prioritair. En daarbij hoort ook het correct opvolgen van klachten. Care gebruikt daarvoor het programma Phronesys waarbij elke melding rigoureus wordt opgevolgd en iedere klant nauw betrokken wordt. Zo voldoet Care ook aan de strikte ISO-normen rond kwaliteitsmanagement in de schoonmaak.
31-05-2021
4 min.
Labo Cleaning
personeel, cleanroom

Verschil tussen schoonmaak kantoren en reiniging kritische ruimtes

Audrey Bortels werkt al 25 jaar bij Care waarvan de laatste 15 jaar bij Expert Cleaning, de afdeling die schoonmaakt in controlled environments. Ze weet dus als geen ander wat de grote verschillen zijn tussen onze twee Business Units kantoorschoonmaak en cleanroom cleaning op het vlak van diensten en klanteisen.
19-05-2021
3 min.
Michel Bakeroot
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in de leven van Calculator Michel Bakeroot

Michel Bakeroot startte in juni 2020 bij Care. Na een ongeveer een half jaar als Teamleader, maakte hij de overstap naar sales indoor. Wij luisteren even bij Michel hoe het is om op jonge leeftijd bij een schoonmaakbedrijf zoals Care te beginnen.   
19-05-2021
3 min.
Ties De Clerck facilitaire diensten
personeel, kantoorschoonmaak

Een dag in het leven van Ties De Clerck, verantwoordelijke facilitaire diensten

Ties De Clerck werkt al 23 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Ze begon bij de computerreiniging onder Sien, haar zus. Op dit moment is Ties verantwoordelijk voor de contacten met alle onderaannemers. Wij luisteren even bij haar wat ze na al die jaren zo fijn vindt aan haar job.    
05-05-2021
3 min.
Katrien Van Leuven Care
personeel, cleanroom

Een dag uit het leven van medewerker facturatie Katrien Van Leuven

Al bijna vijf jaar werkt Katrien op de facturatiedienst van Care Expert Cleaning bij een grote klant in de farmaceutische industrie. En dat dankzij haar man. We waren benieuwd wat haar job inhoudt en hoe ze thuiswerk ervaart.
04-05-2021
2 min.
Duurzaam Ondernemen Care schoonmaakbedrijf
duurzaamheid

Care als voorbeeld van duurzaam ondernemen

Care zet al meer dan 45 jaar in op duurzaam ondernemen. Al heel wat goede doelen en projecten zijn de revue gepasseerd. De laatste jaren geven we dit ook structureel vorm door deel te nemen aan het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO). Maar wat houdt dat juist in? En hoe vertaalt zich dat in de praktijk?
21-04-2021
5 min.
Sandra Karlsson Care
personeel

Een dag in het leven van medewerker Finance Sandra Karlsson

Sandra Karlsson werkt al 10 jaar op het hoofdkantoor van Care in Deurne. Ze is medewerker Financiën (crediteuren), maar neemt er nog extra taken bij. Wij luisteren even bij Sandra hoe het is om na heel wat verschillende jobs nu haar draai te hebben gevonden bij Care.  
31-03-2021
4 min.
Waterlogic duurzame partner
kantoorschoonmaak, duurzaamheid, partners

Waterlogic duurzame partner voor drinkwatergebruik

Care zet al jaren volop in op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Waterlogic is daarvan een mooi voorbeeld. Het bedrijf verdeelt waterkoelers aangesloten op de waterleiding en gaat zo de strijd aan tegen plastic flessen.
09-03-2021
3 min.